Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
18 of 8 results
1.
Search Manpages
Kërko Manpages
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_manpages_daemon.py:35
2.
Sorry, there are no Manpages that match your search.
Më vjen keq, nuk ka Manpages që përputhen me kërkimin tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_manpages_daemon.py:36
3.
Technical Documents
Dokumente Teknike
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_manpages_daemon.py:45
4.
Open
Hape
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_manpages_daemon.py:101
5.
manpages;man;
manpages;man;
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/manpages.scope.in.h:1
6.
Manpages
Manpages
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/manpages.scope.in.h:2
7.
This is an Ubuntu search plugin that enables information from local manpages to be searched and displayed in the Dash underneath the Code header. If you do not wish to search this content source, you can disable this search plugin.
Ky është një plugin i Ubuntu që i lejon informacionit nga faqet e manualit lokal të kërkohet dhe të shfaqet në Dash nën kreun e Kodit. Nëse nuk dëshironi ta kërkoni këtë butim përmbajtjeje, ju mund ta çaktivizoni këtë plugin kërkimi.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/manpages.scope.in.h:3
8.
Search for Manpages
Kërko për Manpages
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/manpages.scope.in.h:4
18 of 8 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.