Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
17 of 7 results
1.
Search Devhelp
Kërko Devhelp
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_devhelp_daemon.py:34 ../data/devhelp.scope.in.h:4
2.
Sorry, there are no Devhelp results that match your search.
Më vjen keq, nuk ka rezultate të Devhelp që përputhen me kërkimin tuaj.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_devhelp_daemon.py:35
3.
Technical Documents
Dokumente Teknike
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_devhelp_daemon.py:45
4.
Show
Shfaq
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/unity_devhelp_daemon.py:170
5.
devhelp;dev;help;doc;
devhelp;dev;ndihmë;doc;
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/devhelp.scope.in.h:1
6.
Devhelp
Devhelp
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/devhelp.scope.in.h:2
7.
This is an Ubuntu search plugin that enables information from Devhelp to be searched and displayed in the Dash underneath the Code header. If you do not wish to search this content source, you can disable this search plugin.
Ky është një plugin i kërkimit në Ubuntu që lejon informacionin nga Devhelp të kërkohet dhe shfaqet në dash nën kreun e kodit. Nëse nuk dëshironi të kërkoni për këtë burim të përmbajtjes, ju mund ta çaktivizoni këtë burim kërkimi.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../data/devhelp.scope.in.h:3
17 of 7 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Vilson Gjeci.