Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 34 results
1.
Access for everyone
type: Content of: <div><h1>
Hyrje për gjithkënd
Translated by Vilson Gjeci
Reviewed by Florind Murtezi
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:1
2.
At the heart of the Ubuntu philosophy is the belief that computing is for everyone. With advanced accessibility tools and options to change language, colour scheme and text size, Ubuntu makes computing easy – whoever and wherever you are.
type: Content of: <div><div><div><p>
Në thelbin e filozofisë së Ubuntut, është besimi së kompjuteri është për të gjithë. Me mjete të perparuara për shfrytëzim, dhe opsione për të ndryshuar gjuhën, skema shumë-ngjyrëshe dhe madhësi teksti, Ubuntu e bën eksperiencën kompjuterike të lehtë – pavarësisht nga ku je, apo kush je.
Translated and reviewed by Ervin
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:8
3.
Customization options
type: Content of: <div><div><div><h2>
Opsionet e Përshtatjes
Translated by jon berisha
Reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:12
4.
Appearance
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Paraqitja
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:16
5.
Assistive technologies
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Teknologjitë ndihmëse
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:20
6.
Language support
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Mbështetja gjuhësore
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/accessibility.html:24
7.
Make the most of the web
type: Content of: <div><h1>
Shfrytëzoni internetin në maksimum
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:1
8.
Ubuntu includes Firefox, the web browser used by millions of people around the world. And web applications you use frequently (like Facebook or Gmail, for example) can be pinned to your desktop for faster access, just like apps on your computer.
type: Content of: <div><div><div><p>
Ubuntu përfshin Firefox, shfletuesin e internetit që përdoret nga miliona njerëz nëpër botë. Dhe programet e internetit që ju përdorni më shpesh (si për shembull Facebook, apo Gmail) mund të kalohen në desktopin tuaj për hyrje më të shpejtë, njësoj si programet në kompjuterin tuaj.
Translated and reviewed by Ervin
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:8
9.
Included software
type: Content of: <div><div><div><h2>
Programet e përfshira
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:12 slideshows/ubuntu/slides/music.html:11 slideshows/ubuntu/slides/office.html:12 slideshows/ubuntu/slides/photos.html:12
10.
Firefox web browser
type: Content of: <div><div><div><ul><li><p>
Shfletuesi i rrjetit Firefox
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in slideshows/ubuntu/slides/browse.html:16
110 of 34 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Ervin, Indrit Bashkimi, Vilson Gjeci, jon berisha.