Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 29 results
1.
Are you sure you want to close all programs and log out?
Jeni të sigurtë që dëshironi ti mbyllni të gjitha programet dhe të dilni?
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:776
2.
Some software updates won't be applied until the computer next restarts.
Disa nga përditësimet e programeve nuk do të aplikohen deri sa kompjuteri të rindizet herën tjetër.
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:777
3.
Log Out
Dil
Translated and reviewed by Indrit Bashkimi
In upstream:
Dalja
Suggested by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:782 ../src/backend-dbus/actions.c:784 ../src/service.c:822
4.
Cancel
Anulo
Translated and reviewed by Indrit Bashkimi
In upstream:
Anullo
Suggested by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:785 ../src/backend-dbus/actions.c:822 ../src/backend-dbus/actions.c:852
5.
Restart
Rindiz
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:819 ../src/backend-dbus/actions.c:821 ../src/service.c:848
6.
Are you sure you want to close all programs and restart the computer?
Jeni i sigurtë që dëshironi t'i mbyllni të gjitha programet dhe do të rindizni kompjuterin?
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:820
7.
Shut Down
Fik
Translated and reviewed by Indrit Bashkimi
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:849 ../src/backend-dbus/actions.c:851 ../src/service.c:855
8.
Are you sure you want to close all programs and shut down the computer?
Jeni i sigurtë që dëshironi t'i mbyllni të gjitha programet dhe do të fikni kompjuterin?
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/backend-dbus/actions.c:850
9.
System, %s
Translators: the name of the menu ("System"), then the user's name
Sistemi, %s
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/service.c:194
10.
System
Sistemi
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../src/service.c:198
110 of 29 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Indrit Bashkimi, Vilson Gjeci.