Browsing Albanian translation

Don't show this notice anymore
Before translating, be sure to go through Ubuntu Translators instructions and Albanian guidelines.
110 of 1729 results
1.
Ubuntu installer main menu
Type: text
Description
:sl1:
Menuja kryesore e instaluesit të Ubuntu
Translated by Vilson Gjeci
Reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
Menuja kryesore e instaluesit Ubuntu
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../main-menu.templates:1001
2.
Choose the next step in the install process:
Type: select
Description
:sl1:
Zgjidh hapin tjetër në proçesin e instalimit:
Translated by Elian Myftiu
Reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
Zgjidh hapin tjetër të proçesit të instalimit:
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../main-menu.templates:2001
3.
Installation step failed
Type: error
Description
:sl2:
Hapi i instalimit dështoi
Translated by Elian Myftiu
Reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../main-menu.templates:3001
4.
An installation step failed. You can try to run the failing item again from the menu, or skip it and choose something else. The failing step is: ${ITEM}
Type: error
Description
:sl2:
Një hap instalimi dështoi. Mund ta provosh sërish nga menuja, ose ta anashkalosh dhe të zgjedhësh diçka tjetër. Hapi që dështoi është: ${ITEM}
Translated by Vilson Gjeci
Reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
Një hap instalimi dështoi. Mund ta provosh sërish nga menuja, ose ta anashkalosh dhe të zgjedhësh diçka tjetër. Hapi që dështoi është ${ITEM}
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../main-menu.templates:3001
5.
Choose an installation step:
Type: select
Description
:sl2:
Zgjidh një hap instalimi:
Translated by Elian Myftiu
Reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../main-menu.templates:4001
6.
This installation step depends on one or more other steps that have not yet been performed.
Type: select
Description
:sl2:
Ky hap instalimi varet nga një apo më tepër hapa të tjerë që nuk janë ndërmarrë akoma.
Translated by Elian Myftiu
Reviewed by Vilson Gjeci
Located in ../main-menu.templates:4001
7.
critical
Type: select
Choices
:sl2:
kritik
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
kritike
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../cdebconf-udeb.templates:2001
8.
high
Type: select
Choices
:sl2:
i lartë
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
e lartë
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../cdebconf-udeb.templates:2001
9.
medium
Type: select
Choices
:sl2:
mesatar
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
mesatare
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../cdebconf-udeb.templates:2001
10.
low
Type: select
Choices
:sl2:
i ulët
Translated and reviewed by Vilson Gjeci
In upstream:
e ulët
Suggested by Elian Myftiu
Located in ../cdebconf-udeb.templates:2001
110 of 1729 results

This translation is managed by Ubuntu Albanian Translators, assigned by Ubuntu Translators.

You are not logged in. Please log in to work on translations.

Contributors to this translation: Agron Selimaj, Dr. PsY., Elian Myftiu, Elian Myftiu, Florind Murtezi, Getoar, M. Mirena, NT, ValdrinMaliqi, Vilson Gjeci, oerd, tomor, zotrules.